En träffpunkt för alla, oavsett sociala egenskaper.
Vi får många frågor om detta:
Om ni inte längre vill vara medlem kan du ta bort ditt konto under Inställningar/Sekretess
Ändra rutan "Vem kan se min profil" till "annullera konto". Här går också att välja att endast vänner får se ert konto.
 
Det går också bra att skicka ett mail så raderar vi kontot åt dig.

Hantera ordrar och orderhistorik gör ni under Inställningar/Uppgradera konto
Klicka på fliken Order history för att se befintliga ordrar

Vill ni ha hjälp att stänga av automatisk förnyelse går det också bra att skicka ett mail så tar vi bort förnyelsen åt er.